Poklopljene kazaljke na satu značenja

Prema uvreženom narodnom tumačenju, poklopljene kazaljke na satu pokazuju da neko u tom trenutku misli na nas. Dakle, značenja ovakvih slučajnih trenutaka najčešće se odnose na ljubavne relacije, a tumači su otišli i korak dalje i za svaki sat naveli odgovarajuća predviđanja. Danas kada sve manje ljudi nosi satove sa kazaljkama, značenje poklopljenih kazaljki je zamenio ljubavni sat i njegova značenja.

Poklopljene kazaljke na satu za muškarce – značenja
Poklopljene kazaljke na satu za žene – značenja

POKLOPLJENE KAZALJKE NA SATU ZNAČENJE

Sada ćemo pomenuti samo neka od značenja poklopljenih kazaljke! Verujemo da će vam se svideti ova značenja! Za razliku od ljubavnog sata gde je vreme koje gledamo vreme kada su cifre za sate i minute iste, kod poklopljenih kazaljki to je drugačije! Takođe, u zavisnosti od vašeg časovnika, vremena poklopljenih kazaljki se mogu razlikovati do dvije minute.

poklopljene kazaljke značenjePoklopljene kazaljke 00:00 – Tako se veruje da vas očekuju vrlo romantični trenuci sa voljenom osobom ukoliko na sat pogledate tačno u ponoć. Dobićete poziv za izlazak i nezaboravno se provesti.

Poklopljene kazaljke 01:05Ako se to, međutim, dogodi jedan sat i pet minuta kasnije, to jest u 01:05, vrlo je moguće da ste predmet nečijih erotskih razmišljanja, ali i da vas osoba sa kojom ste u vezi u tom trenutku sanja.

Poklopljene kazaljke 02:10 – U slučaju da vam pogled padne na časovnik u 02:10 znajte da voljena osoba ne može bez vas i da vaša veza ima velike šanse da se razvija i čak postane ljubav za ceo život.

poklopljene kazaljke značenjePoklopljene kazaljke 03:16 – Iako ste ponekad nesigurni u sebe, znajte da osoba koju volite i želite često misli na vas, ukoliko je na vašem satu 03:16.

Poklopljene kazaljke 04:22 – Ako časovnik pokazuje 04:22, neko će vam uskoro izjaviti ljubav, što će vas prilično iznenaditi. U pitanju je osoba od koje se tome svakako niste nadali, ali to ne znači da vam se sreća na tom planu neće osmehnuti…

Poklopljene kazaljke 05:27 – Poklopljene kazaljke u 05:27 ukazuju da postoji neko ko se poigrava vašim osećanjima, te je preporučljivo da u tom smislu budete malo obazriviji nego inače.

poklopljene kazaljke značenjePoklopljene kazaljke 06:33 – U slučaju da pogledate na sat u 06:30, očekuje vas pomirenje sa partnerom ili partnerkom. Uspećete da izgladite nesporazume i nastavite svoju priču.

Poklopljene kazaljke 07:38 – Voljena osoba vas najverovatnije vara, ako vaš časovnik pokazuje 07:38.

Poklopljene kazaljke na satu 08:43 –  a ljubomora gospodari vašom vezom ukoliko pogledate na sat tačno u 08:43.

Poklopljene kazaljke 09:49 – U slučaju da vam pogled padne na časovnik u 09:49, uskoro vas očekuje zanimljiv telefonski razgovor.

poklopljene kazaljke na satu značenjePoklopljene kazaljke 10:55 – Ovo je doba dana koje ukazuje na skorašnji susret sa osobom prema kojoj gajite jake emocije.

Poklopljene kazaljke 12:00 – Ako je na satu 11:55, spremite se za nov početak, a časovnik koji otkucava podne vam saopštava da će vaše emocije biti uzvraćene, što će vas veoma usrećiti.

Poklopljene kazaljke 13:05 -Pred vama je burna i strstvena veza, ukoliko vaš sat pokazuje 13:05

Poklopljene kazaljke 14:10 – Časovnik na kome je tačno 14:10 predskazuje novu ljubav.

Poklopljene kazaljke 15:16 – Računajte na to da neka osoba sa kojom ste davno bili u vezi želi da obnovite ljubavni odnos, ako je na satu 15:16.

Poklopljene kazaljke 16:22 –  dok vas, međutim očekuju loše vesti u vezi sa partnerom ili partnerkom, ako pogledate na sat u 16:22.

Poklopljene kazaljke 17:27 – Plavokosi muškarac ili žena misli na vas, u slučaju da pogledate na sat u 17:27.

Poklopljene kazaljke 18:33 – Ako je na satu 18:33 je vreme koje predskazuje da se možete nadati jednoj dugoj ljubavnoj vezi, koja će se možda završiti i brakom.

Poklopljene kazaljke na satu 19:38 –  Verovatno ne primećujete da vas neko iz neposredne okoline iskreno voli, ako primetite da su kazaljke poklopljene u 19:38.

poklopljene kazaljke na satu značenjePoklopljene kazaljke  20:43 – Časovnik koji pokazuje 20:43 nagoveštava da je strpljenje vašeg partnera ili partnerke pri kraju i da na to treba da obratite posebnu pažnju.

Poklopljene kazaljke 21:49 –  Ako na sat pogledate u 21:49, znajte da vas očekuju burna ljubavna dešavanja,

Poklopljene kazaljke 22:55 –  22:55 je vreme koje predskazuje zanimljivu vezu sa tamnokosom osobom.

POKLOPLJENE KAZALJKE NA SATU ZA MUŠKARCE

Iako to uglavnom ne žele da priznaju, pripadnici jačeg pola takođe su često skloni da, kada na satu vide poklopljene kazaljke, pomisle na voljenu osobu i zapitaju se o čemu ili o kome ona misli u tom trenutku.

U ovom tekstu navešćemo šta za muškarce označavaju poklopljene kazaljke u određenim satima.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 00:00 -Dakle, ako na časovnik pogledate tačno u ponoć, najverovatnije vas očekuje susret sa osobom kojoj su nakada bile poklonjene vaše emocije. Od toga ćete svakako imati koristi, jer ćete se još jednom uveriti da vaša veza jednostavno nije mogla da funkcioniše.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 01: 05 -U slučaju da vam pogled padne na sat u 01:05, nadajte se lepom iznenađenju od voljene osobe,

Poklopljene kazaljke za  muškarce 02:10 –  Ukoliko vidite poklopljene kazaljke u 02:10, najverovatnije bezuspešno pokušavate da prebolite bivšu ljubav.

Poklopljene kazaljke na satu za  muškarce 03:16 – Časovnik koji pokazuje 03:16 predskazuje da će ljubavni odnos koji je počeo bezazleno prerasti u pravu romansu.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 04: 22 – Poklopljene kazaljke u 04:22 najavljuju neprijatno otkriće vezano za neverstvo trenutne partnerke.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 05:27 – Dobićete vrlo direktnu ljubavnu izjavu od crnokose devojke ili žene, ako vaš sat pokazuje 05:27.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 06: 33 – Ukoliko je na njemu 06:33, bićete opsednuti ljubomorom na sve muškarce sa kojima vaša partnerka dolazi u kontakt.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 07: 38 – Čućete neke loše stvari u vezi sa voljenom osobom, u slučaju da pogledate na sat tačno u 07:38.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 08:43 – Ako vaš časovnik pokazuje 08:43, znajte da je neka plavuša, koju smatrate nedostižnom, ozbiljno zainteresovana za vas.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 09:49 – Ukoliko bacite pogled na sat u 09:49, dobićete vrlo prijatan i zanimljiv poziv, što će vaš dan učiniti nezaboravnim.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 10:55 – Svim silama nastojite da budete u društvu osobe koja vam se dopada, ako vidite da sat pokazuje 10:55.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 12:00 –  Ako je na satu 12:00, bićete neprijatno iznenađeni činjenicom da voljena osoba izbegava susret sa vama. Vrlo zgodna i atraktivna koleginica će vas pozvati na kafu, ukoliko vam pogled padne na sat tačno u podne.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 13:05 – Ako se to dogodi u 13:05, znajte da će se osećanja određene ženske osobe kojoj ste bili veoma nesimpatični uskoro promeniti, te biste mogli da postanete centar njenih interesovanja.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 14:10 – Valjalo bi da preispitate svoje ponašanje prema partnerki, ako pogledate na sat u 14:10. Ona, naime misli da ste je zanemarili i nije nimalo srećna zbog toga, te ćete nešto po tom pitanju morati da učinite.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 15:16 – Susret sa bivšom devojkom bi mogao ozbiljno da vas uzdrma, u slučaju da vidite da časovnik pokazuje 15:16.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 16:22 – Ukoliko je na satu 16:22, očekuje vas ozbiljna rasprava sa voljenom osobom. Neko joj je ispričao za vaš sinoćnji izlazak i veoma je ljuta, te ćete mnogo toga morati da objasnite…

Poklopljene kazaljke za  muškarce 17:27 –  Obnovićete vezu sa bivšom devojkom, ako vam pogled padne na sat u 17:27.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 18:33 –   a poklopljene kazaljke u 18:33 označavaju flert sa ženskom osobom koja je zauzeta.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 19:38 –   Očekuje vas svađa sa partnerkom, ako na sat pogledate u 19:38.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 20:43 – Ukoliko časovnik pokazuje 20:43, pred vama je jedno lepo poznanstvo.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 21:49 – Kazaljke koje se poklope u 21:49 predskazuju uzbudljive seksualne doživljaje.

Poklopljene kazaljke za  muškarce 22:55 – U slučaju da se to desi u 22:55, znajte da bi vaša partnerka želela da joj posvećujete više vremena.

POKLOPLJENE  KAZALJKE  NA SATU ZA  ŽENE

Kako su ženske osobe vrlo često sklone raznoraznim predviđanjima i proricanjima kada je ljubav u pitanju, nije na odmet da znaju šta označavaju poklopljene kazaljke u određeno doba dana.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 00:00 – Dakle, u slučaju da na časovnik pogledate tačno u ponoć, možete da se nadate susretu sa osobom kojoj ste poklonili srce, kao i divnim, romantičnim trenucima udvoje.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 01:05 – Ulažete velike napore da ne pozovete osobu do koje vam je stalo, ako vaš sat pokazuje 01:05, iako ste istovremeno svesni da to ne bi trebalo da činite, jer izgleda kao da on uopšte ne obraća pažnju na vas.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 02:10 –  Znajte da neko tuguje za vama, da vam posvećuje pesme i iskreno žali što više niste zajedno.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 03:16 – Imate neuzvraćenu ljubav…

Poklopljene kazaljke na satu za žene 04:22 – Opsedaju vas uzbudljive misli o starsnoj vezi sa nekim muškarcem koji nosi uniformu.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 05:27 – Ne bi trebalo da verujete u sve priče koje vam plasira emotivni partner.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 06:33 –  Pomirićete se sa voljenom osobom, ali vaše poverenje će biti znatno uzdrmano.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 07:38 – Partner misli samo na vas i, da je to moguće, ne bi se odvajao ni za sekund.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 08:43 –  Moguću ljubomora vašeg partnera zbog određene osobe koja vas obasipa pažnjom i sitnim poklonima.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 09:49 – Imate prijateljicu koja može ozbiljno da ugrozi vašu vezu, jer želi da osvoji vašeg partnera.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 10:55 –  Dobićete poziv od bivšeg dečka koji će vas prilično uzdrmati i čak dovesti u pitanje vaša osećanja prema sadašnjem partneru.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 12:00 –  Pred vama je flert sa izrazito fizički atraktivnom osobom,  doživećete ozbiljnu svađu sa muškrcem koji uporno pokušava da vas osvoji, uprkos vašem odbijanju.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 13:05 – Očekuje vas izlazak sa nekim ko vas veoma privlači.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 14:10 – Jedan prijatelj će otkriti svoje emocije, što će znatno promeniti vaše odnose.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 15:16 – Neki plavooki muškarac misli na vas.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 16:22 – Imate tajnog obožavaoca.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 17:27 –  Vrlo je verovatno da vas partner vara ukoliko nije sa vama.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 18:33 – Jake emocije neke crnooke osobe koja se ne usuđuje da vam to prizna.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 19:37 –  Izaći ćete na sastanak koji već dugo priželjkujete.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 20:43 – Dobićete vrlo zanimljivu seksualnu ponudu od nekog atraktivnog muškarca.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 21:49-  Opsednuti ste osobom koja je zauzeta.

Poklopljene kazaljke na satu za žene 22:55 – Očekuje vas izlazak sa nekim ko prema vama gaji iskrena i duboka osećanja.