Ljubavni sat značenja 08:08


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SATI ZNAČENJE 08:08

ljubavni sat znacenja cure muskarci 08Postoji uvreženo mišljenje da vas, ako pogledate na sat tačno u 8 sati i 8 minuta ujutru, muči ljubomora zbog postupaka i neočekivanog ponašanja osobe koju volite. Ovo osećanje se, ne bez razloga, smatra ubicom prave ljubavi i dovelo je do prekida mnogih veza, te stoga dobro razmislite da li je vaša ljubomora osnovana ili ste samo nesigurni, kako u sebe, tako i u emocije koje prema vama gaji partner ili partnerka. Jedan otvoren i iskren razgovor na tu temu svakako ne bi odmogao, a ujedno biste bili načisto u vezi sa konkretnom situacijom i problemima.

Ljubavni sat za muškarce 08:08 – značenja

ljubavni sat znacenja cure muskarci 08No, mnogi veruju da se tumačenja ljubavnih sati razlikuju u zavisnosti od pola osobe koja u određenom trenutku pogleda u časovnik. Tako, dakle, muškarca kome pogled padne na sat u 08:08 očekuje jedan iznenadni susret sa devojkom ili ženom koja mu je u mislima već duže vreme. Ukoliko je to vaš slučaj, nemojte pokušavati da se pretvarate i glumite, u želji da impresionirate damu. Budite prirodni i pokažite sav svoj šarm. Rezultati svakako neće izostati i vi ćete najverovatnije nastaviti da se viđate. Dalje će sve zavisiti od vaše umešnosti u zavođenju, ali nikako nemojte nastojati da stvarate lažnu sliku o sebi, jer to nikada nije donelo ništa dobro na duže staze.

Ljubavni sat za cure 08:08 – značenja

ljubavni sat znacenja cure muskarci 08Dame koje u 8 sati i 8 minuta izjutra pogledaju na časovnik imaju nekog prijatelja koji je stalno u njihovoj blizini i koji u srcu gaji nešto mnogo više od drugarskih osećanja. Ta osoba već duže vreme pokušava nekako da vam sve prizna, ali se plaši vaše reakcije. Uskoro bi, međutim, moglo da se dogodi da vas pozove da izađete i da objasni svoja osećanja. Vi ćete se svakako veoma iznenaditi ovim priznanjem, ali nemojte sve odmah da odbacite. Možda biste mogli da mu date šansu, budući da vas veoma dobro poznaje i iskreno voli…