Poklopljene kazaljke na satu značenje 00:00


poklopljene kazaljke / Podelite na društevim mrežama

Poklopljene kazaljke na satu značenje 00:00

Poklopljene kazaljke značenjaLjudi su od pamtiveka verovali u posebna značenja trenutaka kada su kazaljke na satu poklopljene. Stoga je nastalo mnogo različitih tumačenja ovih doba dana, no opšte je ubeđenje da osobe koje pogledaju na neki časovnik tačno u ponoć mogu da se nadaju divnim, romantičnim trenucima. Očekuje vas, naime, poziv za izlazak koji ćete možda u prvom trenutku poželeti i da odbijete. Srećom ćete se predomisliti i zaista doživeti nešto nezaboravno. Uvidećete koliko brzo može da protekne vreme u društvu osobe koja ne štedi svoje emocije i trudi se da vam u svakom pogledu udovolji. Sve to će uveliko promeniti vaše poglede vezane za ono što očekujete u vezi ili u braku…

Poklopljene kazaljke na na satu za muškarce 00:00 – značenje

poklopljene kazaljke značenjeVeruje se, takođe, da će muškarci koji u 00:00 pogledaju na sat u najskorije vreme doživeti jedan interesantan i uzbudljiv susret. U pitanju je osoba koju ste jednom iskreno voleli, no vaša veza se, iz vama znanih i neznanih razloga, nikada nije do kraja ostvarila. U početku će se vaše romantično srce ponadati da ćete ponovo biti u prilici da pokažete svoje emocije i da će vam one, ovoga puta, biti uzvraćene. No, stvarnost će vas brzo demantovati. Kroz razgovor, ali i zahvaljujući postupcima vaše bivše drage uvidećete da ste vi ipak dva sveta i da konačno možete da krenete dalje, oslobođeni neosnovanih nada i snova, i potražite svoju sreću.

Poklopljene kazaljke na na satu za cure 00:00 – značenje

poklopljene kazaljke značenjeS druge strane, dame kojima pogled padne na sat tačno u ponoć imaće daleko više sreće prilikom susreta sa jednom, njima dragom, osobom. Vaše emocije su već izvesno vreme upućene muškarcu koji će vam za veoma kratko vreme zakazati sastanak. Bićete na sedmom nebu! Osećanja će biti uzvraćena, sve će obilovati nežnošću i toplinom, a vi ćete na trenutke misliti da sanjate… Opustite se i uživajte! Svaki trenutak koristite za ljubav i strast i nemojte se opterećivati budućnošću. Sve će biti onako kako želite, tako da možete biti spokojni!