Ljubavni sat značenje 18:18


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 18LJUBAVNI SATI ZNAČENJE 18:18

Osobama čiji časovnici pokazuju tačno 18 sati i 18 minuta smeši se uskoro prava pravcata romansa! Međutim, neće baš sve da bude tako ružičasto… S obzirom na to da vašu vezu, iz različitih razloga, mnogi ne odobravaju, bićete prinuđeni da je držite u tajnosti. U početku bi to moglo da bude uzbudljivo i da dodatno uzburka strasti, ali ćete ubrzo uvideti svu težinu svog položaja i probleme koje on uzrokuje. Nije isključeno da ćete čak preispitivati i svoje emocije i razmišljati o tome koliko je sve zaista vredno truda i odricanja. Svakako nemojte donositi ishitrene odluke, već o svemu dobro i hladne glave razmislite.

Ljubavni sat značenje za muškarce 18:18 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 18Muškarci koji u 18 sati i 18 minuta pogledaju na neki časovnik će uskoro negde otputovati sa voljenom osobom. Istina je da od tog putovanja ne očekujete previše i niste posebno ushićeni, ali će vas realnost opovrgnuti. Biće to jedno od najlepših iskustava u vašem životu koga ćete se uvek rado sećati. Sve će vam ići na ruku, i spoljašnje prilike i odnosi sa partnerkom, te ćete shvatiti šta pravo opuštanje i uživanje znači. Vaša ljubav će procvetati i moguće preći na neki ozbiljniji nivo, što će vam predstavljati dodatnu motivaciju za sveopšti napredak.

Ljubavni sat značenje za cure 18:18 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 18Dame kojima pogled padne na sat u 18 i 18 će upoznati neku zanimljivu osobu na svom radnom mestu. Moguće je da je u pitanju muškarac koga ste i ranije sretali, ali na njega nikada niste obratili pažnju, a nije isključeno ni da je u pitanju neko sasvim nov u vašem okruženju. U svakom slučaju će vas veoma zainteresovati i otkrićete sa njim mnoge sličnosti. Nemojte žuriti sa planiranjem budućnosti, već se opustite i uživajte u trenutku. Provodite prijatno vreme u njegovom društvu i tako ćete moći da se odlično upoznate. Postoji mogućnost da će ovo poznanstvo postepeno da pređe i u ozbiljnu ljubavnu vezu, koja će, svi su izgledi, imati lepu budućnost.