Ljubavni sat značenje 10:10


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SATI ZNAČENJE 10:10

ljubavni sat znacenja cure muskarce 10Ako verujete u tumačenja koja se odnose na posebne sate i minute u toku dana, to jest na momente kada časove i minute pokazuje ista cifra, na pravom ste mestu!

Tumači smatraju da, u slučaju kada pogledate na sat tačno u 10 sati i 10 minuta pre podne, na vas misli neka osoba svetle kose. Vi najverovatnije znate ko je u pitanju, budući da ni sami niste u potpunosti ravnodušni prema njoj, ali se nekako do sada nisu stekli uslovi da jedno drugome pokažete šta osećate. Potrudite se, stoga, da organizujete neko dešavanje ili na drugi način upriličite susret, pošto bi to moglo da vam donese mnogo lepih trenutaka i sreću u budućnosti.

Ljubavni sat za muškarce 10:10 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarce 10Ako ste pripadnik jačeg pola i pogled vam padne na časovnik u 10:10, treba da znate da osobu sa kojom ste prekinuli ljubavnu vezu nećete, zapravo, nikada izgubiti. Kada prođe određeno vreme i strasti se stišaju, zahvaljujući sticaju neobičnih okolnosti, vi ćete postati iskreni prijatelji. To će biti neko do čijeg vam je mišljenja veoma stalo i često ćete je pitati za savet, a njena podrška će postati nešto bez čega ne možete ni u jednoj bitnoj situaciji.

 

 

Ljubavni sat za cure 10:10 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarce 10Ženske osobe čiji časovnici pokazuju 10 sati i 10 minuta pre podne će ući u jednu, moglo bi se reći, problematičnu ljubavnu vezu. Vi, naime, gajite osećanja prema mladiću ili muškarcu koji je na prilično lošem glasu i koga se mnogi plaše. No, verujete da ste mu pronašli slabu stranu i da nežnost sa kojom se prema vama ophodi može mnogo toga da promeni. Ipak, budite veoma obazrivi i dobro razmislite da li je sve što od njega dolazi u potpunosti iskreno… Možda upozorenja koja vam drugi upućuju nisu sasvim neosnovana, te se pričuvajte kako ne biste bili povređeni. Ponekad postoje barijere koje je zaista nemoguće srušiti…