Ljubavni sat značenje 03:03


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SAT ZNAČENJE 03:03

ljubavni sat znacenja cure muskarci 03Ako provodite besanu noć, a muče vas neki ljubavni problemi ili nedoumice, možda ćete, ukoliko pogledate na sat u određeno vreme, dobiti odgovor na izvesna pitanja. Ovoga puta ćemo dati značenja za ljubavni sat koja su vezana za tri sata iza ponoći, tačnije za 3 sata i 3 minuta.

Ljubavni sat za cure 03:03 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarci 03U slučaju da, dakle, ženskoj osobi pogled padne na časovnik baš u to doba, sledi joj jedan telefonski poziv koji bi mogao mnogo toga da promeni. To može da bude dečko sa kojim ste nekada imali romantičnu vezu, ali ste prekinuli usled nekog nesporazuma. Bićete prijatno iznenađeni njegovom željom da ponovo pokušate, ali ćete ipak hteti da o tome još malo razmislite… Najverovatnije se nećete pokajati ako pristanete, ali odluka svakako zavisi od vas. Osim toga, moguće je da vas pozove muškarac sa kojim se izvesno vreme družite, ali sve za sada ostaje na tome. On, međutim, prema vama gaji neka dublja osećanja, što će vam i priznati kada budete razgovarali. Bićete polaskani i iznenađeni, jer ni vi po svoj prilici niste sasvim ravnodušni…

Ljubavni sat za muškarce 03:03 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarci 03Pripadnici jačeg pola koji u 3 sata i 3 minuta po ponoći pogledaju u sat imaće mnogo sreće u narednom periodu kada je u pitanju njihov emotivni život. Ako ste, dakle, u stabilnoj vezi, sve će biti kao u bajci. Odlično ćete se slagati sa partnerkom, uživati u zajedničkim trenucima i uzajamnim nežnostima, a nije nemoguće da ćete početi da kujete ozbiljne planove za budućnost. Konačno ćete shvatiti šta želite, a čini se da će sreća u svakom pogledu biti na vašoj strani, pa postoji velika šansa da to i realizujete. Ukoliko ste, međutim, slobodni, pred vama je vrlo dobar period za nove početke. Upoznaćete ili ste već upoznali osobu koja vam se veoma dopada, pa bi trebalo da se osmelite i učinite prvi korak. Znajte da je sreća na vašoj strani, tako da je dobar ishod zagarantovan!