Ljubavni sat značenje 15:15


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SATI ZNAČENJE 15:15

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 15Veruje se da su oni srećnici koji pogledaju na sat tačno u tri časa i petnaest minuta posle podne predmet nečijih želja i strasnih maštarija. Znajte, dakle, da ste osvojili nečije srce, oči i dušu i da ćete verovatno uskoro i saznati o kome se radi, ukoliko već toga i sami niste svesni. Čak i ako prema dotičnoj osobi ne gajite jednako snažna osećanja, moguće je da će vas ovo iskreno priznanje ljubavi dotaći više nego što ste očekivali, tako da nije isključeno da u bliskoj budućnosti uplovite u jednu pravu romansu.

Ljubavni sat za muškarce 15:15 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 15Muškarci kojima pogled padne na časovnik u 15 i 15 su u vezi sa ženskom osobom koja se nimalo ne dopada njihovim prijateljima. Iako to već duže vreme izbegavate, uskoro biste se mogli sukobiti sa nekim drugom koji neće više moći da sakriva svoje mišljenje. Nemojte njegove reči odmah odbacivati, već pokušajte da hladne glave o svemu razmislite. Ako ljudi koji vas dobro poznaju i koji su vam bliski smatraju da ona, iz nekog razloga, nije osoba za vas, moguće je da u tome postoji bar malo istine koju vi, zaslepljeni emocijama, niste u stanju da sagledate. Budite otvoreni za savete, a konačnu odluku ćete, naravno, sami doneti.

Ljubavni sat za cure 15:15 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 15Devojke i žene čiji časovnici pokazuju 3 sata i 15 minuta suočiće se uskoro sa neophodnošću da se pravdaju pred svojom voljenom osobom. Naime, neko o vama širi tračeve sa jasnim ciljem da dovede do kraja vaše ljubavne priče. Partner inače tome odoleva, ali će u nastupajućim danima poverovati u ono što čuje. Na vama je da odlučite hoćete li i na koji način da ga razuverite, ali svakako imajte na umu da već i njegova sumnja u vas dovoljno govori… Pokušajte da iskreno i otvoreno o svemu porazgovarate i radite na uspostavljanju i očuvanju poverenja u svojoj ljubavi. Jedino tako ćete opstati, uprkos svemu.