Ljubavni sat značenje 02:02


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SAT ZNAČENJE 02:02

ljubavni sat znacenja cure muskarci 02Zaljubljeni često provode besane noći… I, naravno, njihove misli su, po pravilu, usmerene na voljeno biće, pa se neretko desi da im u one „sitne sate“ pogled padne na časovnik. Ako spadate u osobe koje veruju u posebna tumačenja određenih sati i minuta, pogledajte šta za muškarce i žene označava digitalni časovnik koji pokazuje dva sata posle ponoći i dva minuta.

Ljubavni sat za cure 02:02 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarci 00Dakle, pripadnicama nežnijeg pola ovo noćno doba najavljuje veliko uzbuđenje. Vrlo je moguće da ste nedavno sreli neku osobu koja vam se, na prvi pogled, učinila izuzetno zanimljivom i privlačnom. No, niste se baš dobro upoznali i svako je krenuo svojim putem i niste ostali u kontaktu. E, sada vas čeka pravo iznenađenje! Uskoro ćete se ponovo sresti pod vrlo čudnim i nadasve neočekivanim okolnostima. Strast će buknuti i u potpunosti vas obuzeti, te ćete se upustiti u pravu avanturu. Ishod ove ljubavne veze je prilično neizvestan, ali svakako se potrudite da svim svojim bićem uživate u svemu što će vam doneti i ne opterećujte se suviše budućnošću.

Ljubavni sat za muškarce 02:02 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarci 02Muškarci koji na sat pogledaju tačno u dva sata i dva minuta posle pola noći su izuzetno romantični. Ponekad vam se čini kao da ne pripadate ovom svetu, jer vas privlači sve što je u prošlosti krasilo pravu gospodu i džentlmene i želite da razvijete takve modele ponašanja. Dodatna vaša prednost ogleda se u činjenici da to ženama uvek prija, tako da je malo reći da ste omiljeni… No, izgleda da ste se sada ozbiljno zaljubili! Svakoga trenutka vaše misli su upućene voljenoj ženi ili devojci i neprestano smišljate načine kako da joj na najlepši način pokažete i dokažete svoju ljubav. Zato – pustite mašti na volju i vaša draga će zaista biti polaskana i oduševljena! Pevajte joj, pišite i čitajte poeziju, upućujte joj lepe reči… Činite sve ono što će doprineti tome da se ona oseća posebnom!