Ljubavni sat značenje 13:13


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SAT ZNAČENJE 13:13

ljubavni sat znacenja cure muskarce 13Iako mnogi ne smatraju broj 13 baš tako dobrim, tumači ljubavnih sati misle suprotno. Dakle, u slučaju da pogledate na neki časovnik baš u 13 i 13, znajte da jedna osoba smeđe kose intenzivno misli na vas. U pitanju je najverovatnije neko iz vaše neposredne okoline, moguće kolega ili poznanik iz škole, komšiluka i slično. U skorije vreme mogla bi se ukazati i povoljna prilika za susret i razgovor, što bi značajno pojasnilo situaciju i namere dotičnog ili dotične. Vi verovatno znate o kome je reč, mada niste sasvim sigurni šta prema toj osobi osećate… Dajte sebi dovoljno vremena i svakako poslušajte svoje srce!

Ljubavni sat za muškarce 13:13 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarce 13Pripadnici jačeg pola koji na sat pogledaju tačno u 13 časova i 13 minuta imaće problema sa svojom partnerkom koja sumnja u vernost. Dakle, nemojte njenu ljutnju shvatati površno, čak i ako znate da niste krivi. Ona ima vrlo opipljive dokaze za sumnju i neće lako odustati. Nastojte da vrlo smireno i razložno razgovarate i iznesete svoje argumente. Najbitnije je, naravno, da svojoj voljenoj jasno date do znanja da se vaša osećanja nisu promenila i da ne želite ničim da ugrozite svoju vezu. Možda vam neće odmah poverovati i neće se lako odljutiti, ali ćete zasigurno ovako biti na pravom putu.

Ljubavni sat za cure 13:13 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarce 13Dame čiji časovnik pokazuje 13 sati i 13 minuta su prave srećnice. Iako je iza njih ostala jedna duga veza ili brak, odnosi sa bivšim partnerom se mogu smatrati više nego korektnim. Zaista vam treba čestitati na civilizovanoj komunikaciji i prijateljstvu koje ste sačuvali, uprkos krahu vaše ljubavi. U bivšem suprugu ili momku imate stalnu i bezrezervnu podršku koja vam puno znači. Rado ga pitate za savet i bezgranično mu verujete, budući da ste sigurni da vam iz sveg srca želi samo dobro. Negujte taj odnos, jer bi u životu mogao mnogo, mnogo da vam znači…