Ljubavni sat značenje 16:16


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SAT ZNAČENJE 16:16

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 16Svi koji veruju u specifična ljubavna značenja koja sa sobom donose identične cifre za sate i minute treba da znaju da 16 časova i 16 minuta najavljuje vrlo loš period kada je emotivni život u pitanju. U danima koji su pred vama mogli biste da se suočite sa ozbiljnim ljubavnim problemima i da vam se učini da za vašu vezu nema budućnosti. No, svakako je neophodno da sa partnerom ili partnerkom iskreno porazgovarate o svemu što stoji na putu vašoj sreći, pa tek tada da donosite neke odluke. U suprotnom biste mogli da se pokajete zbog svojih postupaka…

Ljubavni sat za muškarce 16:16 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 16Postoje, međutim, i posebna tumačenja vezana za muškarce koji u 16 časova i 16 minuta pogledaju na neki sat. Veza u kojoj se nalaze je trenutno u jednoj stabilnoj i mirnoj fazi i zaista nemate zbog čega da se brinete. Pazite samo da vas ta sigurnost i ustaljenost ne zavaraju i da se ne opustite previše. Setite se da je uvek potrebno podgrejati emocije i nikada nije na odmet da nečim iznenadite svoju partnerku i pokažete joj koliko vam znači. Ona će vam na tome biti veoma zahvalna i znaće da ceni vaš trud.

Ljubavni sat za cure 16:16 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 16Pripadnice nežnijeg pola kojima pogled padne na neki časovnik u 16:16 očekuje poljubac sa nekom osobom koju i ne poznaju baš najbolje. To će se dogoditi sasvim neplanirano i možda će vas iznenatiti intenzitet reakcije koju će ovaj događaj kod vas izazvati. Učiniće vam se da ste izbačeni iz ravnoteže i da ne znate šta vas je snašlo. Posebno budite obazrivi ako ste u stalnoj vezi ili braku, a ovaj poljubac predstavlja početak nekog flerta. Razmislite šta sve ugrožavate paralelnom vezom i dobro izvagajte šta je najbolje za vas. Činjenica je da vam je potrebno fizičko uzbuđenje, ali možda to ne može da vam omogući i ljubav kakvoj se nadate.