Ljubavni sat značenje 12:12


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SATI ZNAČENJE 12:12

ljubavni sat znacenja cure muskarce 12Svi koji veruju da trenutak kada na digitalnom časovniku iste cifre označavaju sate i minute nešto znači treba da znaju da vreme od 12 sati i 12 minuta najavljuje veoma uzbudljivu i strastvenu vezu u koju će se uskoro upustiti. To će verovatno biti sa nekom osobom koju i ne poznajete baš najbolje, no takva situacija će dodatno podići nivo adrenalina i uživanja u trenucima koje ćete zajedno provesti. Čuvajte se samo ako ste već u nakoj ozbiljnijoj vezi, pošto postoji opasnost da vaša prevara bude otkrivena, a to bi moglo da vam stvori neočekivano velike probleme.

Ljubavni sat za muškarce 12:12 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarce 12Muškarci koji pogledaju na sat u 12:12 već izvesno vreme flertuju sa ženskom osobom koja je od njih starija. Ukoliko se u ovome prepoznajete, savet za vas je da budete posebno obazrivi, pošto o dami ne znate baš puno. Recimo, niste je nikada pitali da li je udata, da li ima stalnog partnera i slično… Pre no što se upustite u dalje zavođenje, ne bi bilo zgoreg da pokušate da sa njom porazgovarate, čak i ako ne želite da ona otkrije vaše prave namere. Tako ćete se pripremiti za eventualne izazove do kojih bi veza sa njom mogla da vas dovede i tačno ćete znati kako da postupate u datoj situaciji.

Ljubavni sat za cure 12:12 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarce 12Dame čiji pogled padne na časovnik tačno u 12 sati i 12 minuta redovno na putu do škole, fakulteta ili posla sreću jednu mušku osobu. Priznajte da ste sada već ozbiljno zainteresovani za dotičnog i da vam je sve češće u mislima… U danima koji dolaze počećete da flerujete sa njim i nije isključeno da vas očekuje izlazak koji će vam ostati u sećanju. Opustite se i uživajte! Nemojte da kujete nikakve planove i jednostavno se prepustite trenutku. Ponekad je prava stvar ispred nas, ali nas naša nerealna očekivanja sprečavaju da to uvidimo…