Ljubavni sat značenje 22:22


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SAT ZNAČENJE 22:22

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce zene 22Svi koji u 22:22 pogledaju na neki digitalni časovnik bi uskoro mogli da očekuju početak nekog ljubavnog odnosa. Neki će uploviti u ozbiljnu vezu koja bi, nakon određenog perioda, mogla da se završi brakom. Drugi će, pak, otpočeti strastveni odnos sa osobom koja ih izuzetno fizički privlači. Pred njima stoji obilje seksualnih uzbuđenja i mnogobrojni erotski izazovi. U svakom slučaju, sve što započenete u nastupajućim danima, a odnosi se na emotivni život, biće krunisano uspehom. Od vas i vašeg partnera ili partnerke zavisiće kakav ćete odnos stvoriti i hoće li vaša veza biti primarno ustanovljena na fizičkoj privlačnosti ili na nečem dubljem od toga. Ljubavni sati se nekome mogu činiti smešni ali njihova simbolika može imati snažan uticaj na svakoga ko veruje u njih!

Ljubavni sat za muškarce 22:22 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce zene 22Muškarci koji veruju u posebna značenja istovetnih cifara na digitalnom satu i pogledaju u njega tačno u 22 časa i 22 minuta uskoro očekuje vrlo zanimljiv i emotivan susret. U pitanju je osoba prema kojoj već izvesno vreme gajite skrivena i nežna osećanja i ovo će biti prilika da na neki način otkrijete šta vam leži na duši. Nemojte, međutim, suviše naglo istupati, već pokušajte prvo da sve prilagodite datoj situaciji. Vrlo je važno da vas vaša voljena osoba pravilno razume i pruži vam priliku da je uverite u svoje dobre namere. Ona svakako ne želi kratkotrajnu avanturu i zato je potrebno da budete iskreni i otvoreni.

Ljubavni sat za cure 22:22 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce zene 22Ljubavni sat u 22 i 22 damama donosi, takođe, nova uzbuđenja. Partner, dečko ili suprug, će poželeti da u vašu vezu unese nešto novo i interesantno. Možda će vam to u početku biti odbojno i neprihvatljivo, ali ćete uskoro u novonastaloj situaciji otkriti pravu radost i uzbuđenje. Sve ovo, naravno, ne mora da se odnosi isključivo na seksualni život. Nije isključeno da će vas voljena osoba pozvati da se preselite u zajednički stan i oprobate se u novoj vrsti osnosa. Svakako prihvatite izazov! Nećete se pokajati, čak i ako vam neke stvari ne budu sasvim odgovarale! Uživaćete u svemu što je novo i nepoznato.