Ljubavni sat značenje 09:09


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SAT ZNAČENJE 09:09

ljubavni sat znacenja cure muskarci 09Oni koji veruju u specifična značenja koja sa sobom nose određeni delovi dana i vreme kada sati i minuti pokazuju iste cifre smatraju da časovnik na kome je tačno 09:09 poručuje da je potrebno da sa partnerom ili partnerkom nešto rešite. Među vama postoje određeni nesporazumi koje, već duže vreme, nastojite da potisnete, ali ste i te kako svesni da to utiče na vašu vezu. Bilo bi dobro da pokušate da razgovarate preko telefona, kako biste bili samo na to usmereni, pošto vam, kada ste zajedno, nekako uvek pažnja skrene na razenjivanje fizičkih nežnosti. Iznesite precizne argumente i zamolite voljeno biće da učini isto i, kao odrasli ljudi, pokušajte da prevaziđete sve nesporazume.

Ljubavni sat za muškarce 09:09 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarce 9Pripadnici jačeg pola koji na sat pogledaju tačno u 9 sati i 9 minuta pre podne su opsednuti maštanjem o jednoj udatoj ženi. Čini im se da bi sve na svetu dali samo da je imaju, makar i na kratko i ne razmišljaju o problemima koje bi to moglo da prouzrokuje. Ako se u ovome prepoznajete, budite veoma oprezni i nemojte da zbog trenutne strasti nanesete bol kako onima koje volite, tako možda i nekima koje ne poznajete, a koji će biti upleteni u ovu aferu.

Ljubavni sat za cure 09:09 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarci 09Dame kojima pogled padne na časovnik u 09:09 još uvek veruju da će moći da obnove romansu sa muškarcem sa kojim su nekada imale strastvenu i romantičnu vezu. No, treba da znate da vam ovaj ljubavni sat poručuje da se vaši snovi neće ostvariti i da vas je osoba na koju mislite odavno zaboravila i nastavila sa svojim životom. Valjalo bi da se i vi okrenete budućnosti i da pokušate da pronađete novi smisao. Prošlost ostavite upravo tamo gde pripada i setite se da ste svakako vezu okončali iz opravdanih razloga, koj bi i sada bili velika prepreka vašoj ljubavi.