Ljubavni sat značenja 07:07


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SAT ZNAČENJE 07:07

ljubavni sat znacenja cure muskarci 07Prvi jutarnji sati su pravo vreme da pomislite na voljenu osobu… Ipak, da li i ona misli na vas? Da li su vam osećanja uzvraćena? Kakva je budućnost vaše veze?Svi mi smo mnogo puta postavljali sebi ovakva ili slična pitanja… Možda se odgovori kriju u ljubavnom satu. Dakle, u slučaju da vam pogled padne na časovnik tačno u 7 sati i 7 minuta izjutra, budite mirni i spokojni. Vaš partner ili partnerka ima iskrene namere i voli vas svim srcem. Veza u kojoj se trenutno nalazite ili već jeste ili će uskoro prerasti u nešto ozbiljnije, tako da je pred vama srećan period kada je ljubav u pitanju.

Ljubavni sat za muškarce 07:07 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarci 07No, postoje i posebna tumačenja vezana za ovo doba dana koja se odnose na muškarce i žene. Tako, ukoliko neki pripadnik jačeg pola pogleda na sat u 07:07, on verovatno već izvesno vreme pokušava da smisli najmanje bolan način da prekine svoju aktuelnu ljubavnu vezu. Čini mu se da ga partnerka više ne usrećuje kao nekada i da se u njihovom odnosu mnogo toga promenilo. Ako je to vaš slučaj, još jednom razmislite o svemu. Možda je u pitanju samo trenutna kriza, a ne nešto ozbiljno zbog čega bi trebalo donositi radikalne odluke. Pokušajte da razgovarate sa devojkom ili suprugom, a tek nakon toga vidite šta vam je činiti.

Ljubavni sat za cure 07:07 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarci 07Dame koje tačno u 7 sati i 7 minuta ujutru pogledaju u svoj časovnik su najverovatnije nedavno imale ozbiljnu svađu sa partnerom. No, ne treba da zbog toga brinu. Emocije su još uvek jake i sve će uspeti da se reši, a prvi korak će preduzeti džentlmen i na sve načine nastojaće da se iskupi za ono što je, tokom rasprave, rekao. Trebalo bi da stvarno verujete da on ne misli tako, ali mu svakako napomenite da vas je pomenuti događaj veoma uznemirio i da ne biste želeli da se to ponovi.