Ljubavni sat značenje 05:05


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SAT ZNAČENJE 05:05

ljubavni sat znacenja cure muskarci 04Oni koji veruju u posebna značenja koja predstavljaju identične brojke na digitalnom časovniku smatraju da vreme od 5 sati i 5 minuta ujutru najavljuje skorašnju izjavu ljubavi od određene osobe. No, postoje i posebna tumačenja koja su vezana za muškarce i za žene, te će u nastavku teksta to biti detaljnije pojašnjeno. Naravno, postavlja se pitanje zbog čega ste budni u ovo doba. I sami morate priznati da je ovo veoma rano. Možda vas muči ljubavna nesanica i ne možete da prestanete da misliti o svojoj ljubavi ili simpatiji. Nadamo se da će vas ovo objašnjenje umiriti ili bar pojasniti ono što vas zanima a to je vaš ljubavni status!

Ljubavni sat za muškarce 05:05 – značenjeljubavni sat znacenja cure muskarci 05

Muškarci koji u navedeno vreme pogledaju na svoje časovnik trebalo bi da budu posebno obazrivi u nastupajućem periodu. Vrlo je verovatno da ste tema nečijeg, ne baš dobronamernog, ogovaranja. Postoji, dakle, osoba koja želi na ovaj način da vam naudi, a sasvim je moguće da je to neka devojka koju ste u prošlosti povredili ili na neki način niste ispunili njena očekivanja. Svakako nastojte da saznate od koga dolaze takve glasine o vama i pokušajte da iskreno i otvoreno porazgovarate sa dotičnom. Ova situacija ni njoj ni vama ne ide na ruku i bilo bi poželjno da sve jedno drugome objasnite i nastavite sa svojim životima.

Ljubavni sat za cure 05:05 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarci 05Pripadnice nežnijeg pola koje u 5 sati i 5 minuta rano ujutro pogledaju na sat biće prilično razočarane vestima koje će do njih stići u narednom periodu. Saznaće, naime, da bivši dečko ili muž ima novu ljubav i to će ih veoma povrediti. Sasvim je moguće da vaše emocije još nisu do kraja ugašene i da ste, negde na dnu srca, sačuvali nadu da bi vaša veza mogla jednom da se nastavi. Zbog toga ste neizmerno tužni i na neki način se osećate izdano… Ipak, ne zaboravite da ste za kraj braka ili veze oboje na neki način krivi i da je svakako došlo vreme da i vi nastavite sa svojim životom, a stara ljubav će uvek imati posebno mesto u vašem srcu. Poželite mu iskreno sreću, jer ćete tako i sebi otvoriti nove horizonte i pronaći srodnu dušu.