Poklopljene kazaljke na satu značenje 07:38


poklopljene kazaljke / Podelite na društevim mrežama

Poklopljene kazaljke na satu značenje 07:38

poklopljene kazaljke značenje ćizaZa sve koji su u vezi ili u braku poklopljene kazaljke u 7 časova i 38 minuta ujutru neće predstavljati dobre vesti. Ako, naime, baš u tom trenutku pogledate na neki časovnik, vrlo je verovatno da vas partner ili partnerka vara. Vi, čini se, već dugo sumnjate da bi vam voljena osoba mogla biti neverna, ali nikako niste imali snage i hrabrosti da nešto detaljnije to ispitate. Sada će vam situacija postati sasvim jasna, ali svakako ne bi bilo na odmet da o svemu sa svojom partnerkom ili partnerom iskreno porazgovarate. Tako ćete najbolje uvideti razloge zbog kojih se prevara dogodila, pa ćete onda znati šta vam je činiti.

Poklopljene kazaljke na satu za muškarce 07:38 – značenje

poklopljene kazaljke značenje ćizaMuškarce koji pogledaju na svoj časovnik tačno u 7 sati i 38 minuta ujutru, odnosno, u trenutku kada se kazaljke poklope, očekuju neke loše vesti u vezi sa voljenom osobom. Moguće je da ćete uskoro uvideti da vaša partnerka uopšte nije onakva kakvom se predstavlja, te ćete biti veoma neprijatno iznenađeni i razočarani. Posebno će vas povrediti činjenica da ste joj sve bezuslovno verovali i neće vam biti jasno kako ste mogli da budete tako naivni. No, nemojte sebi mnogo zamerati. Svi mi želimo da drugome poklonimo poverenje, te ne dozvolite da ovaj neuspeh utiče na vaše naredne veze.

Poklopljene kazaljke na satu za devojke 07:38 – značenje

poklopljene kazaljke značenje ćizaNasuprot pripadnicima jačeg pola, sve dame koje u 07:38 pokledaju na neki časovnik sa kazaljkama treba da budu izuzetno zadovoljne jer su svom partneru zaista centar sveta. I više od toga! Ako spadate u ovu grupu srećnica, znajte da bi vaš voljeni sve dao da može svaki trenutak da provede u vašoj blizini. Njegove emocije su duboke i iskrene i u vezi sa tim ne treba da imate nikakvih sumnji. No, ukoliko smatrate da ne bi trebalo da u svakom trenutku budete upućeni isključivo jedno na drugo, to bi valjalo i da mu kažete, te da zajedno pronađete najbolje rešenje.