Ljubavni sat značenje 00:00


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

Ponoć je. 00:00. Vi ste još uvek budni. Ne možete da zaspite, radite treću smenu ili možda učite hemiju. Pogledate na sat, on pokazuje 00:00. Možda neko misli na vas? Možda vi mistite na nekoga? Kakvo je simbolika ovog vremena u nekom ljubavnom smislu?

Kakvo značenje ima ovaj ljubavni sat 00:00? Sve što vas zanima na ovu temu, možete da pročitate ovde, sajtu specijalizovanom za ljubavne sate i poklopljene kazaljke – https://ljubavnisat.com/

Ljubavni sat značenja 00:00

ljubavni sat znacenja cure muskarci 00 00

Kao što smo već rekli na početku teksta, ponoć je. Saznajmo kakva sva značenja imaju ljubavni sati za ovo vreme.

Prvo moramo reći da je vreme 00:00, tj. ponoć veoma posebno jer je to početak novog dana. Upravo zbog te činjenice, ovaj ljubavni sat u ponoć ima i najjače značenje! Novi dan predstavlja novi početak. Ova simbolika se provlači kroz sve ljubavne sate i poklopljene kazaljke. Upravo je za ovo vreme ljubavni sat i poklopljene kazaljke su isti do u sekund!

Ljubavni sat u 00:00 ima sledeća značenja – Neko prema vama gaji veoma jaka osećanja a vi verovatno toga niste ni svesni. Baš zbog simbolike rađanja novog dana, ta osoba se nada da će se između vas desiti velika romansa. Nažalost, ukoliko ta osoba ne pokaže nikakve znake da mu se sviđate, stvari se neće promeniti. Ostaćete stranci ili samo drugo zauvek.

Veruje se da svi koji tačno u ponoć pogledaju na neki digitalni časovnik imaju tajnog obožavaoca! Neko iz vašeg neposrednog okruženja več dugo intenzivno misli na vas, ali nikako nema hrabrosti da vam to prizna. U pitanju je osoba sa kojom često razgovarate, a ne slutite da su njena najnežnija osećanja upućena upravo vama. Ako biste dobro razmislili i analizirali ponašanje ljudi oko sebe možda biste i uvideli o kome se radi. Na taj način biste mogli da pomognete otkrivanju emocija i da, možda, doprinesete početku jedne lepe ljubavne veze.

Ljubavni sat za muškarce 00:00 – značenja

ljubavni sat znacenja cure muskarci 01Ljubavni sat za muškarce za vreme 00:00 ima sledeća značenja:

– Mislite na dragu osobu. Ukoliko ona nije svesna vaših osećanja, morate napraviti prvi korak-

– U poslednje vreme vaše misli se često vraćaju devojci iz prošlosti koja vam se ranije nije toliko dopadala, ali ste sve više  svesni da je i te kako zasluživala vašu pažnju i emocije. Ponekad je potrebno da prođe neko vreme da bi shvati šta ste imali ili šta ste propustili. Možda ni sada nije kasno da joj pošalje SMS.

Muškarci koji na sat pogledaju u 00:00 su jednom davno iskreno voleli jednu devojku… Ta veza se nikada nije ostvarila i svojevremeno ste zbog toga bili veoma nesrećni. Mnoge stvari su se tada urotile protiv vas i vi, jednostavno, niste imali snage da se izborite za svoju ljubav. Godine su prošle i vi ste krenuli svojim putem. Imali ste mnogo drugih ljubavi, uspeha i neuspeha, bili ste srećni i tugovali ste i kao da ste zaboravili na svoju nekadašnju voljenu. Ovih dana ćete je se, međutim, iz nekog nepoznatog razloga ponovo setiti i kao da će sva potisnuta osećanja ponovo oživeti. Silno ćete želeti da je opet vidite i ovoga puta o svemu iskreno porazgovarate. To bi obavezno valjalo i da učinite i dajte sve od sebe da je pronađete. Budite sigurni da nećete zažaliti, kakav god ishod da bude.

Ljubavni sat za cure 00:00 – značenja

ljubavni sat znacenja cure muskarci 00Ljubavni sat za cure 00:00 imaju sledeća značenja:

– Mislite još uvek na prošlost. Ukoliko ste zbog toga veoma tužni ili se kajete zbog svojih odluka, dobro preispitajte svoje srce. Obično se razlozi zbog koga se neko raziđe još uvek to ali ukoliko nemate više kontakt sa tom osobom, lagano zaboravljamo te razloge i idealizujemo tu vezu. Morate da budete sa sobom načisto šta vi želite.

I pripadnice nežnijeg pola koje na sat pogledaju u ponoć su opsednute prošlošću… U vašem srcu postoji, naime, jedna osoba koju ste davno voleli i koju nikada niste sasvim preboleli. Sada ste sa njim izgubili svaki kontakt, ali je želja još uvek snažna i onemogućava vas da krenete dalje i nastavite sa svojim životom. To nekako mora da se prekine, a znajte da vi u svemu imate najznačajniju ulogu. Dakle, još jednom razmislite o svim razlozima koji su doveli do kraja vaše veze i zapitajte se da li je opravdano što i dalje žalite za tim danima…