Ljubavni sat značenje 00:00


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

Ponoć je. 00:00. Vi ste još uvek budni. Ne možete da zaspite, radite treću smenu ili možda učite hemiju. Pogledate na sat, on pokazuje 00:00. Možda neko misli na vas? Možda vi mistite na nekoga? Kakvo je simbolika ovog vremena u nekom ljubavnom smislu?

Kakvo značenje ima ovaj ljubavni sat 00:00? Sve što vas zanima na ovu temu, možete da pročitate ovde, sajtu specijalizovanom za ljubavne sate i poklopljene kazaljke – https://ljubavnisat.com/

Ljubavni sat značenja 00:00

ljubavni sat znacenja cure muskarci 00 00

Kao što smo već rekli na početku teksta, ponoć je. Saznajmo kakva sva značenja imaju ljubavni sati za ovo vreme.

Prvo moramo reći da je vreme 00:00, tj. ponoć veoma posebno jer je to početak novog dana. Upravo zbog te činjenice, ovaj ljubavni sat u ponoć ima i najjače značenje! Novi dan predstavlja novi početak. Ova simbolika se provlači kroz sve ljubavne sate i poklopljene kazaljke. Upravo je za ovo vreme ljubavni sat i poklopljene kazaljke su isti do u sekund!

Ljubavni sat u 00:00 ima sledeća značenja – Neko prema vama gaji veoma jaka osećanja a vi verovatno toga niste ni svesni. Baš zbog simbolike rađanja novog dana, ta osoba se nada da će se između vas desiti velika romansa. Nažalost, ukoliko ta osoba ne pokaže nikakve znake da mu se sviđate, stvari se neće promeniti. Ostaćete stranci ili samo drugo zauvek.

Ljubavni sat za muškarce 00:00 – značenja

ljubavni sat znacenja cure muskarci 01Ljubavni sat za muškarce za vreme 00:00 ima sledeća značenja:

– Mislite na dragu osobu. Ukoliko ona nije svesna vaših osećanja, morate napraviti prvi korak-

– U poslednje vreme vaše misli se često vraćaju devojci iz prošlosti koja vam se ranije nije toliko dopadala, ali ste sve više  svesni da je i te kako zasluživala vašu pažnju i emocije. Ponekad je potrebno da prođe neko vreme da bi shvati šta ste imali ili šta ste propustili. Možda ni sada nije kasno da joj pošalje SMS.

Ljubavni sat za cure 00:00 – značenja

ljubavni sat znacenja cure muskarci 00Ljubavni sat za cure 00:00 imaju sledeća značenja:

– Mislite još uvek na prošlost. Ukoliko ste zbog toga veoma tužni ili se kajete zbog svojih odluka, dobro preispitajte svoje srce. Obično se razlozi zbog koga se neko raziđe još uvek to ali ukoliko nemate više kontakt sa tom osobom, lagano zaboravljamo te razloge i idealizujemo tu vezu. Morate da budete sa sobom načisto šta vi želite.