Ljubavni sat značenje 01:01


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SAT ZNAČENJE 01:01

Svi zaljubljeni su uvek u mislima sa voljenom osobom… Podrazumeva se da bi želeli da znaju šta on i ona radi u ovom trenutku, o čemu razmišlja, kakve namere ima… Još od davnih vremena ljudi u satu pridavali magijska svojstva, te ne čudi da je svakom času i minutu dato i određeno značenje. 

ljubavni sat znacenja cure muskarci 01

Ukoliko je na vašem digitalnom časovniku ili telefonu jedan čas nakon ponoći i jedan minut, onda ste vi zaista sretni! Ovaj ljubavni sat znači sledeće : u narednom periodu na ljubavnom planu će vas pratiti velika sreća. Sretni ste! Uživajte i radujte se ovoj ljubavi!

Ljubavni sat za cure 01:01 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarci 01Dakle, ukoliko ženskoj osobi pogled padne na časovnik sat i jedan minut nakon ponoći, tačnije u 01:01, treba da zna da su joj emocije apsolutno uzvraćene. Partner, dakle sve vreme misli na nju i neprekidno nastoji da osmisli nove načine da je iznenadi i usreći.

Ovo je jedna harmonična ljubavna veza u kojoj sve pršti od strasti i zadovoljstva, no svakako je potrebno da oba partnera ulože trud da takva ljubav što duže potraje. Budite tolerantni i nemojte da zamerate svom muškarcu za svaku sitnicu i budite uvereni da će vam se sve to na duže staze isplatiti.

Ljubavni sat za muškarce 01:01 – značenje

ljubavni sat znacenja cure muskarci 01Iako muškarci nisu posebno skloni ljubavnom proricanju i često, kako se kaže, obema nogama stoje na zemlji, nije zgoreg da pomenemo da i za njih vreme na digitalnom časovniku koje pokazuje 01:01 ima posebno značenje. Ako, dakle u navedeno doba pogledate na sat, znajte da je ženska osoba koja vas trenutno zaokuplja najverovatnije vaša srodna duša. Iako želite da sve učinite za nju, povremeno se pitate da li je toga vredna. Plašite se da se ne dajete previše i ne znate hoće li ona to znati da ceni. No, budite spokojni što se toga tiče. I ona prema vama postupa otvoreno, iskreno, bez ikakvih skrivenih misli i namera. Zaista joj se dopadate i želi sa vama da izgradi ozbiljnu i dugotrajnu ljubavnu vezu. Zato, nemojte da se ustežete! Pokažite joj svoje pravo lice i dušom i telom uživajte u danima koji su pred vama i u sreći koja vam se osmehuje.