Ljubavni sat značenje 23:23


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SAT ZNAČENJE 23:23

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce zene 23Postoji verovanje da će osobama kojima pogled padne na neki digitalni časovnik tačno u 23 sata i 23 minuta partner ili partnerka uskoro predložiti nešto zanimljivo i nadasve primamljivo. Može da se dogodi da je u pitanju prosidba, predlog za zajednički život, preseljenje u inostranstvo ili, pak, neko zajedničko duže putovanje. Takođe, može da se dogodi da se pomenuti predlog odnosi na vaše seksualne odnose, kojima je neophodna neka vrsta osveženja i promene. Ako niste sigurni da li vam ideja vaše voljene osobe u potpunosti odgovara nemojte da se osećate neprijatno i zatražite malo vremena da o svemu dobro razmislite. Taj pristup je svakako pošteniji od ishitrene odluke, kojom ćete kasnije oboje biti nezadovoljni.

Ljubavni sat za muškarce 23:23 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce zene 23Pripadnici muškog pola koji pogledaju na sat u 23 i 23 se već duže vreme dopisuju sa jednom ženskom osobom. Vaš odnos postaje, naizgled, sve dublji i iskreniji i oboje uživate u tom vidu komunikacije. Vi ste, naravno, već upoznati sa ljubavnim životom vaše sagovornice i znate da ona ima dečka. Takođe ste svesni da ona nije sasvim zadovoljna svojom vezom i da bi želela da nešto što pre promeni. Tome u prilog govore i njena sve ozbiljnija osećanja prema vama. Ipak, budite obazrivi! Možda će uskoro njen dečko saznati za vašu komunikaciju i svoj bes usmeriti prema vama!

Ljubavni sat za cure 23:23 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce zene 23Svadbena zvona čuće uskoro dame koje na svom časovniku ugledaju dva broja 23! Vaša veza bi uskoro mogla da pređe na viši nivo, a ponuda vašeg dečka će vas iznenaditi i obradovati. Postoje, naravno, još neke tehničke pojedinosti koje biste morali da rešite pre nego što uplovite u bračne vode, ali ne brinite – sve će ići glatko i bez ozbiljnijih problema. Vaša porodica i prijatelji biće oduševljeni najavljenim veseljem i zaista ćete uživati u predstojećim pripremama. Najvažnija stvar je da vas partner iskreno voli i poštuje i zajedno ćete prebroditi sve barijere! Radujte se i uživajte! Bićete prava zvezda u narednom periodu!