Ljubavni sati značenje 19:19


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

LJUBAVNI SAT ZNAČENJE 19:19

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 19Ukoliko spadate u ljude koji veruju u posebna značenja jednakih cifara koje pokazuju sate i minute, a pogledate slučajno na časovnik tačno u 19 i 19, znajte da ste predmet tajne ljubavi neke osobe koju poznajete. Takve emocije vam nisu ni na kraj pameti i vi tog muškarca ili ženu doživljavate samo kao prijatelja. No, kada se sve bude otkrilo, promeniće se i vaše gledanje na stvari i sve ćete početi da razmatrate kroz ružičaste naočari… Svakako vam imponuje što vas neko iskreno voli i želi, ali nemojte da to bude jedini razlog zbog koga ćete možda stupiti u vezu. Dajte vašem odnosu vremena da se obostrano razvije, pa tek onda planirajte zajedničku budućnost.

Ljubavni sat značenje za muškarce 19:19 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 19Muškarci koji u 19 sati i 19 minuta pogledaju na neki časovnik dobiće telefonski poziv od jedne dame. Tome se ni u najsmelijim snovima niste nadali jer o njoj već neko vreme maštate i otvorenih i zatvorenih očiju. Ovaj poziv će vas obradovati i iznenaditi, ali ćete se možda i uplašiti da negde ne pogrešite i odmah na početku sve pokvarite. Savet za vas je, stoga, da pokušate da budete što opušteniji i onakvi kakvi zaista jeste. Smejte se i šalite i pokažite sve ono dobro i plemenito što je skriveno u vama. Ne glumite mačo zavodnika, već pružajte nežnost i širite radost. Tako će vam biti i uzvraćeno.

Ljubavni sat značenje za cure 19:19 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 19Dame koje u 19:19 bace pogled na sat već izvesno vreme se viđaju sa nekim muškarcem koji je ili oženjen ili u dugoj i ozbiljnoj vezi. Istina je da ste se do ušiju zaljubili, ali isto tako stoji da niste sasvim svesni neprijatnosti koje vaš položaj može da prouzrokuje kako vama, tako i ljudima oko vas. Najbolje je da tu vezu što pre prekinete, kako ne biste bili veoma povređeni ili povredili nekoga. Vaš trenutni partner vam ne nudi nikakvu budućnost, već samo trenutno zadovoljenje strasti i pokoji lep trenutak.