Ljubavni sat značenje 17:17


Ljubavni sat / Podelite na društevim mrežama

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 17LJUBAVNI SAT ZNAČENJE 17:17

U slučaju da spadate u osobe koje, kad god na časovniku ugledaju iste cifre, žele da znaju šta one tačno označavaju, na pravom ste mestu! Ovde ćemo tumačiti doba dana u pozno popodne, tačnije u 17 sati i 17 minuta. Dakle, ako ste tada pogledali u časovnik, očekuje vas uskoro strastveni poljubac sa osobom o kojoj već duže vreme maštate. To će, u izvesnom smislu, biti potvrda i uzajamnih osećanja, ali će budućnost te veze zavisiti kako od vas i vašeg voljenog bića, tako i od mnogih drugih okolnosti. Moraćete da se naučite strpljenju i istrajnosti, ako želite da jednoga dana uživate u pravoj ljubavnoj bajci.

Ljubavni sat za muškarce 17:17 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 17Osobe muškog pola čiji časovnik pokazuje 5 sati posle podne i 15 minuta bi uskoro mogle da izađu sa damom koja izvesno vreme zaokuplja njihovu pažnju. Savet koji bi valjalo da poslušate vezan je za vaše uobičajeno nastojanje da na početku veze pokušavate da odglumite ono što niste, u želji da se dopadnete. Dajte sve od sebe da ovoga puta postupite drugačije, budite onakvi kakvi zaista jeste, pokažite svoje prave osobine i budite sigurni da ćete zaokupiti i zadržati pažnju dotične dame. Biće to jedno lepo veče iz koga bi, ako se ne budete pretvarali, moglo da se izrodi mnogo toga lepog…

Ljubavni sat za cure 17:17 – značenje

ljubavni sat sati znacenja cure muskarce 17Sve pripadnice nežnijeg pola koje u 17 i 17 pogledaju na neki sat imaju problema sa preteranom ljubomorom muža ili aktuelnog dečka. U početku ste mislili da takvo njegovo ponašanje predstavlja potvrdu dubokih emocija i želje da vas ima samo za sebe, ali ste ubrzo uvideli koliko to sve naporno može da bude kada, kao u njegovom slučaju, pređe granicu. O svemu tome treba iskreno da porazgovarate i poradite na uspostavljanju trajnog međusobnog poverenja. Ako vidite da se situacija ne popravlja, razmislite da li je to veza kakvu želite. Bolje i da ste sami, nego da stalno strepite od potencijalnog prebacivanja i ljubomornih scena.